Ben je jarig? Dan krijg je dit gratis op je verjaardag!

Geschreven op
Deel dit bericht:

Cadeaus krijg je vaak al genoeg van vrienden en familie voor je verjaardag. Als je jarig bent, word je nog extra in het zonnetje gezet door een aantal winkels en bedrijven. Hieronder vind je een overzicht van alle verjaardagskortingen en gratis producten/diensten die je krijgt als je jarig bent. Doe er dus vooral je voordeel mee!

Weet jij nog winkels waar je iets gratis krijgt voor je verjaardag? Laat het dan weten in de reacties onderaan dit artikel.

Mediamarkt: 5 euro korting als Club-lid

Ben je club-lid (dat is gratis) bij de Mediamarkt? Dan krijg je automatisch per mail een kortingsbon van 5 euro op je verjaardag.

Hema: Gratis tompouce

Heb je een klantenpas bij de Hema, dan krijg je een aantal dagen voordat je jarig bent een bericht met voucher om een gratis tompouce te halen.

Bol.com: 2,50 euro korting

Heb je een account bij Bol.com dan zul je vast de vraag al hebben gehad om je geboortedatum door te geven (als je dat nog niet had gedaan). Als je jarig bent, krijg je van Bol.com een verrassing in je mailbox. Momenteel is dat een kortingsbon van 2,50 euro.

Ben je Select klant bij bol.com? Dan kun je vaak kiezen uit meerdere cadeaus. Dit jaar (2022) is dat een cadeaubon ter waarde van 2.50 euro, een Lego shoptegoed van 5 euro of een Rituals shoptegoed van 5 euro.

ICIParis: 5 euro korting

Heb je een membercard bij ICIParis dan zul je op je verjaardag een tegoedbon ontvangen van 5 euro.

Douglas: 5 euro

Hetzelfde als bij ICIParis krijg je bij Douglas ook een tegoedbon van 5 euro gratis op je verjaardag.

Wehkamp: 7.50 euro korting

Heb je een account bij Wehkamp dan krijg je voor je verjaardag een kortingscode ter waarde van 7.50 euro. Deze is enkel te gebruiken bij bestedingen vanaf 50 euro.

The Bodyshop: 5 euro cadeaubon

Heb je een account bij The Bodyshop, dan ontvang je op je verjaardag een cadeaubon twv 5 euro.

3 gedachten over “Ben je jarig? Dan krijg je dit gratis op je verjaardag!”

Plaats een reactie