Geld Verdienen in 1 uur! Lees hier onze 13 concrete ideeën

Geschreven op
Deel dit bericht:

Wil je extra geld verdienen in 1 uur? Lees hieronder enkele concrete tips over hoe je in 1 uur tijd extra geld kunt verdienen.

In dit artikel gaan we overigens niet vertellen dat je hier heel rijk van gaat worden. Dan zou namelijk iedereen het doen. We zijn daarom realistisch en geven concrete voorbeelden waarbij je op een leuke en relatief eenvoudige manier extra geld kunt bijverdienen. In alle gevallen kun je starten binnen 1 uur en soms kun je ook al binnen 1 uur geld verdienen. Het zijn realistische ideeën om geld te verdienen zonder dat je mee moet doen met allerlei ingewikkelde constructies.

Heb je zelf nog leuke ideeën? Laat ze weten. Dan zetten wij het in de lijst!

We zullen de onderstaande tips regelmatig bijwerken om je het meest actuele overzicht te bieden met manieren om geld te verdienen binnen 1 uur.


Deelnemen aan wetenschappelijke onderzoeken

Je hebt vast wel eens gehoord van focus groepen. Deze worden vaak toegepast bij wetenschappelijke onderzoeken waarbij de deelnemers wordt gevraagd naar hun ervaring, mening, of ideeën over de dienst of het product dat wordt onderzocht. Jij kunt deelnemen aan zo’n focus groep en ervoor betaald worden.

Je moet hiervoor wel een bepaalde expertise hebben. Het varieert enorm, van software ontwikkeling tot aan het hebben gemaakt van gepersonaliseerde fotoboeken. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden bij https://www.respondent.io/respondents als deelnemer van deze focus groepen waarna je bij een match geïnterviewd kunt worden en meteen geld kunt verdienen. Deze onderzoeken zijn altijd digitaal en in de meeste gevallen kun je ook vanuit Nederland deelnemen. Soms zoekt men personen in de Verenigde Staten, maar hierop kun je eenvoudig filteren.

Aanmelden gaat eenvoudig en snel via de website en valt daarmee onder de categorie snel geld verdienen binnen 1 uur. Op internet zijn de ervaringen dat je tussen de 45 en 120 dollar per uur kunt verdienen. Je kunt in ieder geval op de website zoeken naar onderzoeken die bij je passen. Bij de laatste check lagen de verdiensten per uur tussen de 30 en 200 dollar. Bij de hogere bedragen zijn de toelatingseisen uiteraard wel hoger.

Een andere mogelijkheid om deel te nemen aan onderzoeken is het doen van een test om daarna enkele vragen te beantwoorden van de onderzoeker. Dit kan allemaal online gedaan worden en het aanmelden gaat snel bij Prolific.com. Ook deze optie valt daarmee binnen de categorie geld verdienen binnen 1 uur. Bij deze partij is het minimumbedrag 6,50 dollar per uur voor het deelnemen aan deze onderzoeken, hoewel de meeste wel hoger liggen dan dit bedrag. 

Online testen

Een andere optie om geld te verdienen binnen 1 uur is het uitvoeren van tests en dan specifiek het testen van websites. Dit is zowel mogelijk op je mobiele telefoon als op je pc. Het doel van de tests is inzicht krijgen in wat potentiële klanten van de website vinden.

Je kunt hier een aantal tests per week verwachten en de ontvangsten per test zijn variabel afhankelijk van de type test. Gemiddeld lijkt dit bij gebruikers op Reddit rond de 10 dollar per test te liggen.

Websites waar je kunt aanmelden om online te testen en in 1 uur al te starten met geld verdienen:

Usertesting

Intellizoom

Bij de laatstgenoemde gaat het vooral om het invullen van vragenlijsten en ook het uitvoeren van tests. Bij het invullen van vragenlijsten kun je rond de 2 dollar per keer verwachten. Bij het uitvoeren van tests over product websites ligt dat ook weer rond de 10 dollar.

Oude spullen verkopen

Een andere manier om een extra centje bij te verdienen is het verkopen van oude spullen die je nog hebt liggen. Vaak ligt er onverwacht nog veel van waarde in je garage, kelder, zolder of ergens anders in huis. Heb je iets al jaren niet meer gebruikt, dan loont het om dit te verkopen op bijvoorbeeld Marktplaats. Het is gratis en kost niet veel moeite om erop te zetten. Vervolgens wacht je af op de eerste reacties.

Als voorbeeld hadden we nog een oude kinderfiets staan die al een tijdje niet meer gebruikt werd. Nadat deze op Marktplaats werd gezet, was binnen 5min de vraagprijs geboden.

Als je denkt dat een product niet gewild is, dan is dat misschien voor jou het geval, maar het kan goed zijn dat iemand anders net op zoek is naar die stofzuiger op zolder. Heb je iets gevonden wat je niet meer gebruikt, kijk dan op Marktplaats of het al aangeboden wordt. Zo zie je bijvoorbeeld hoelang advertenties al actief zijn en wat de gemiddelde vraagprijs is.

Gebruik deze informatie voor jouw advertenties. Zijn er veel vergelijkbare advertenties die al lang actief staan, dan zal het vaak langer duren voordat je het verkoopt. Tenzij je ver onder de gemiddelde prijs gaat zitten natuurlijk. Doe dat overigens alleen als je het geld echt snel nodig hebt. Als je geen haast hebt, zou ik niet te ver dalen met de prijs maar vooral geduld hebben.

Vrijwel alles wat wij op Marktplaats hebben aangeboden, is op een gegeven moment verkocht. In sommige gevallen duurde het weken tot een paar maanden. In een enkel geval binnen 5 minuten. Je kunt je oude spullen ook verkopen via Facebook groepen of gewoon door een bericht te delen.  

Doe mee aan enquêtes

Je kunt ook enquêtes invullen waarbij je per ingevulde enquête een bedrag krijgt uitbetaald. Je beantwoord hier vragen over producten, diensten maar ook merken. Deel hierin je mening om extra geld bij te verdienen. Een partij waar je enquêtes in kunt vullen om vervolgens betaald te krijgen in punten die je in kunt wisselen voor beloningen is i-Say. Voorbeelden van beloningen zijn Bol.com cadeaubonnen of uitbetalingen op je Paypal account.

Hieronder nog enkele andere platformen waar je enquêtes in kunt vullen voor geld of cadeaubonnen:

Stempunt – Hier kun je cadeaubonnen sparen door het invullen van enquêtes.

Opinieland – Ook hier kun je cadeaubonnen en geld uitbetaald krijgen.

Koop de Koopzegels bij je supermarkt

Koopzegels zijn een andere manier om binnen 1 uur geld te verdienen. Per euro die je uitgeeft in de supermarkt koop je een koopzegel. Bij een volle kaart krijg je het bedrag plus rendement terug. Je wordt er zeker niet rijk van, maar je spaart en verdient er geld mee zonder dat je het direct merkt in je portemonnee. We hebben een heel artikel geschreven over hoeveel de koopzegels bij de verschillende supermarkten opleveren. Doe er dus zeker je voordeel mee.

Controleer je verborgen kleine uitgaven

Deze tip is niet zozeer geld verdienen, maar je kunt wel makkelijk inzicht krijgen in de kleine uitgaven waar je makkelijk op kunt besparen.

Ga naar je online bankieren omgeving en download in Excel een bankafschrift van de laatste 3 maanden.

Open de Excel van je online bankieren omgeving en filter de bedragen op alles tussen de 0 en 10 euro om te beginnen.

Ga vervolgens per bedrag na of het echt noodzakelijke uitgaven waren of niet. Er zullen namelijk altijd bedragen tussen zitten die maandelijks terugkomen maar wat eigenlijk niet nodig is. Het zijn dan vooral de kleine maar wel structurele uitgaven waar je snel geld mee kunt besparen. Bijvoorbeeld het wekelijks belegde broodje (of zelfs dagelijks) of prulletjes in een willekeurige winkel die je niet of nauwelijks gebruikt.

Je kunt ook meteen starten met het invullen van de categorie waartoe de uitgaven behoren, bijvoorbeeld boodschappen of uit eten. Zo krijg je financieel inzicht in je hele uitgavenpatroon.

Verkoop oude (gouden) sieraden

Heb je nog sieraden die je nooit meer draagt? Dan kan vooral goud nog wel wat opleveren als je dit inruilt bij een erkend gouwdisselkantoor. Dit kan ook vaak bij een lokale juwelier. Vraag het dus ook altijd na.

Voordat je goud in gaat leveren, is het belangrijk dat je de actuele goudprijs weet. Zo zorg je ervoor dat je ongeveer weer hoeveel geld je kunt verwachten bij het inwisselen van je gouden sieraden.

Hoeveel je betaalt krijgt is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid goud maar ook hoeveel karaats goud het is. Karaat geeft de zuiverheid van het goud aan. Hoe hoger, hoe zuiverder en hoe meer je ervoor betaalt krijgt.

Als voorbeeld: een 14 karaats gouden ring van ongeveer 4 gram levert ongeveer 110 euro op met de huidige goudprijs (mei 2021).

Bijna verlopen cadeaukaarten verkopen

Heb je nog oude cadeaukaarten liggen die nog niet zijn uitgegeven? Vraag familie of vrienden of ze deze van je willen kopen. Als zij net bij die betreffende winkel iets willen kopen, kunnen jullie beide ervan profiteren. Een verlopen cadeaukaart heeft namelijk niemand iets aan en is zonde van het geld.

Bel voor korting op je abonnementen

In een eerder artikel is het ook kort aan bod gekomen. Het loont om te bellen voor korting op je abonnement. Het vergt wat moed, maar niet geschoten is altijd mis geschoten. Je zult niet altijd korting kunnen krijgen uiteraard, maar het is zeker het proberen waard. Als je geen korting krijgt, is er vaak wel iets anders dat je gratis krijgt. Bijvoorbeeld een gratis film cadeau bij je alles-in-1 internet-tv-telefonie abonnement.

Is je krant abonnement bijvoorbeeld bijna verlopen? Zeg het op. Je krijgt dan vrijwel altijd een scherpe zogenaamde tijdelijke actie aangeboden waarbij je flink goedkoper uit bent.

Ga freelancen

Ben je ergens goed in en wil je iets bijverdienen dan kan dit via verschillende freelance websites. Bied je diensten gratis aan op deze platformen en start met extra geld bijverdienen. We hebben 2 bekende freelance websites hieronder opgesomd waar je vrij eenvoudig je diensten kunt aanbieden. Dit gaat van het maken van websites tot het vertalen of schrijven van teksten. Bekijk de verschillende categorieën om ideeën op te doen over diensten die jij mogelijk ook aan kunt bieden.

Ook hier geldt dat je er niet meteen rijk van zult worden. De concurrentie is hoog en zeker in het begin zul je diensten goedkoop aan moeten bieden om in ieder geval positieve recensies te krijgen en daardoor meer vraag te krijgen.

Upwork.com

Fiverr.com

Verkoop je foto’s

Maak je mooie foto’s met een spiegelreflex camera? Verkoop de foto’s op bekende stockfoto platformen. Dit is tevens de perfecte manier van passief inkomen. Je upload foto’s op deze platformen en genereren inkomsten op het moment dat iemand de foto koopt. Dit kost verder geen extra tijd of moeite meer.

De inkomsten per verkoop zijn gemiddeld ongeveer 10 cent, hoewel dit enorm kan verschillen per platform. Hieronder enkele stockfoto platformen waar je jouw foto’s kunt aanbieden.

iStockphoto

Shutterstock

Verkoop je grafische ontwerpen

Ben je goed met het maken van grafische ontwerpen? Bijvoorbeeld ontwerpen die je hebt gemaakt in Photoshop, Illustrator of andere grafisch design applicaties. Dan kun je deze aanbieden op RedBubble. Daar kun je jouw ontwerp gebruiken om diverse producten te verkopen. Van hangklokken en T-shirts tot drinkflessen en kaarten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze bieden de producten aan. Voordeel bij RedBubble is daarnaast ook dat ze wereldwijd actief zijn en producten met jouw ontwerpen wereldwijd gekocht kunnen worden.

Kortom, geld verdienen binnen 1 uur en dat ook nog eens passief. Je upload je ontwerpen, kiest de producten die je beschikbaar wil stellen en hoeft er vervolgens niks meer aan te doen. RedBubble zorgt namelijk voor het maken en verzenden van de producten. Je hebt dus geen voorraad nodig en hoeft ook niks te doen in het hele verkoopproces. RedBubble regelt dit namelijk allemaal.

Hier geldt ook weer dat de concurrentie hoog is en je niet zomaar producten zult verkopen op dit platform. De commissies per product kun je zelf instellen en liggen rond de 20% – 40% afhankelijk van het product.

Het is hier belangrijk om te weten dat de zoekresultaten op deze website steeds de meest populaire ontwerpen van populaire ontwerpers eerst laat zien. Het kost dus tijd om producten met jouw ontwerpen te gaan verkopen. Er wordt op verschillende fora ook genoemd dat je hier eigenlijk wekelijks nieuwe ontwerpen moet uploaden. Een actief account heeft namelijk een grotere kans om terug te komen in de zoekresultaten van potentiële klanten.

Kortom, ‘Geld verdienen in 1 uur’ is zeker mogelijk. In sommige gevallen kan het snel tot resultaat leiden terwijl het in sommige gevallen wat doorzettingsvermogen vereist.

Krijg iets gratis op je verjaardag

Bij een aantal winkels en bedrijven krijg je iets gratis op je verjaardag. Wij hebben er een mooi overzicht van gemaakt waar jij je voordeel mee kunt doen.

Plaats een reactie